百萬案例☆十多年來越百場見證會 學員獲利百萬☆ 投資課程 股票課程 股票投資 分析技巧 分析軟件  財富增值 移民資金管理 財經分析 : JOMAN心得分享 投資課程,投資分析教學、個股追蹤,趨勢單邊市應用、香港股票行業板塊、滬港通、深港通,Facebook,GOOLE, YOUTUBE分享 恆指、國企、上證、美股、創業板 ,股票投資教學 投資課程 股票課程

打印 上一主題 下一主題

【3維追蹤】 X'mas 聯歡追升市--慈善晚宴 (320人爆場額滿)

Good morning ar Vicky, I have made HKD2000 transfer yesterday, email the bank slip to you this morning.
回復

:funk: :funk: :funk:
回復

原帖由 fumanco10J 於 2010-11-10 12:21 發表 :lol :lol C-fu,昨天晚上已交了$20000元支票給班長,我亦希望能長有長捐繼績去....:lol

(27) 多謝 Fumanco10J 同學捐出 2萬。

依我的經驗,可捐款2萬或以上,都可以贏過百萬,不中亦不遠。

祝福你多贏100倍回來

回復

原帖由 VW09B 於 2010-11-10 15:19 發表 C FU, 支持善行,樂意捐給愛心力量$5000元,另捐給3B同學會 腰包3000個轉送國内學童,保暖杯300份轉送香港學童。

(28) 多謝 VW09B 的捐款,出錢出力出物資。

明年的陝西交流團必要邀請你來,親手送曖。

c-fu祝福你一生富足。 

回復

原帖由 alfredsclee10I 於 2010-11-10 15:47 發表 C FU,今天收市後,我地alfredsclee10I & chrismax10L會各捐$10,000, iriswyleung10M捐款會$8,000,共$28,000到愛心力量,一同實行回饋社會.

(29,30,31) 多謝 alfredsclee10I, chrismax10L,iriswyleung10M 合共捐出 28000

c-fu祝福每一位都成為 全能全職投資者的榜樣,在股市及樓市倍倍回來。

回復

原帖由 Ivy2809Z 於 2010-11-10 15:58 發表   Hi Vicky, I just transferred money $ 8,000 and faxed receipt.   Thanks!    

(32) 多謝 IVY2809Z 捐款 8,000

每次都多得你們參與。
祝福你一家,祝妳事業更穩更好,願carson生意猛進。

回復

c-fu, 

已入了HKD10,000到POL HSBC account,收據email咗去payment@3bstocktrade.com.

最近轉按到個好筍嘅HIBOR plan,現在每月鬆動d, 我大部份資金在第二物業, 股票跟cfu大多上年買入, 等四萬 

我很幸運在牛市初期認識你,祝福你和家人健康快樂,善心滿載,有財富而肯付出的人少,而像c fu你有財富而去影響其他人付出的更少, 我窮過, 所以好認同cfu信念去幫助兒童和低收入家庭。希望愛心力量酬款早日達標!

回復

回復

回復 1# Joman 的帖子

Thanks a lot SYC08K:)
回復

thank yu c-fu
回復

c-Fu, vicky 班長

我入了3000元, 巳send了receipt去email, pls ckeck! 

希望幫到小小啦. 原想幫多d, 但呢個月無得睇市及上網, 升又唔知, 跌又唔知, 而且我在外國, 沒有工作很久, 所以我要留一點錢生活費及交學費!不好意思!

希望遲d我可以幫多點!

回復

班長,今晚入了數給POL,slip已經email to u,期望聖誕前再入多啲,因為我覺得洗腎機應該會幫到唔少人

回復

回復 412# sl21320910F 的帖子

Yes I got it..
回復

請問邊個同學仔...victor wong FAX左捐款入數紙來, 但無寫login name我唔知係邊個, 請你寫上login name再fax多一次俾我呀...
回復

回復

回復 1# Joman 的帖子

回復

回復

Donation to Power of Love

Hi C-Fu and C-Jie, Just back to HK this morning, I've transferred HKD8000 to Power of Love as donation this morning. "小小心意". I would send the bank-in-slip by email. with regards
回復

回復

thank you
回復

回復 293# frankielam10K 的帖子

Cfu & Vicky Sorry to bother both of you.

I donoted HK$8K to Power of love on 5-11

and emailed the payment slip on 9-11,however, I have never seen my name in your donators' list. I just want to confirm NGO received my donation. Thanks
回復

回復

C-Fu! I already fax the recipt to Vicky la!
回復

I already donate $8000 to power of love, and email to Vicky, pls check, thank you
回復

thanks c-fu
回復