百萬案例☆十多年來越百場見證會 學員獲利百萬☆ 投資課程 股票課程 股票投資 分析技巧 分析軟件  財富增值 移民資金管理 財經分析 : JOMAN心得分享 投資課程,投資分析教學、個股追蹤,趨勢單邊市應用、香港股票行業板塊、滬港通、深港通,Facebook,GOOLE, YOUTUBE分享 恆指、國企、上證、美股、創業板 ,股票投資教學 投資課程 股票課程

打印 上一主題 下一主題

<3維追蹤> 期指策略班 - C (已額滿)

回復 #50 Joman 的帖子

ok 我馬上去入數,之後傳真給您c-fu
回復

回復 #50 Joman 的帖子

C-FU, 我剛才已入數,A/C & FAX NO. 都是沒變吧? 如果沒有收到請通知我,謝謝C-FU
回復

回復 #52 ivan08H 的帖子

ACCHAN 班長 會 check 及 回應 你 , 放心.
回復

已入數...會盡快fax張receipt過泥.....thx joman sir
回復

回復 #52 ivan08H 的帖子

已收到你的入數紙啦!有留位俾你嫁:new13000.gif:
回復

回復 #54 camuslam09T 的帖子

Received your slip and confirm the seat for Future Class D.:face3800.gif:
回復

班長,我想留位for class D..thx:face3800.gif:
回復

回復 #57 sunny08R 的帖子

Sure, 

But pay in first and confirm the seat first la...

回復

斑長, 我今日都入左數同fax左啦, 唔知我係唔係要讀D斑呢 :face3800.gif:
回復

Alieen,

你好,D班既課程剛才啱啱入數及巳傳真比你,請確認!

回復

回復 #59 samho08K 的帖子

Confirm for Future Class D la.:face3800.gif:
回復

回復 #60 ellie92608R 的帖子

C-jie, OK and confirm the seat for Future Class D.:face6000.gif:
回復

已經收到銀行入數紙的同學, 已有以下16位啦, 剩餘只有10個位ja   (Future Class D)

0.61809S, camuslam09T, chiucw08P, erickk08J, lenny08P, lohonchuen09S, michelle08E, yptang08M, ivan08H, samho08K, ellie92608R, GCKT09S, linuxinhk08O, matthewdata08P, rilakkuma08F, ykcheung08L

留了位而未入數的同學,請盡快安排. 我們採取先入數(需要傳真或e-mail入數紙)先有位.

回復

回復 #55 acchan 的帖子

謝謝班長
回復

回復 #63 acchan 的帖子

3 more bank slip received:

Michaelchang08Q, rlau2008R, ben09S

Total 20px

回復

回復 #65 acchan 的帖子

already fax the slip to you la, pls check:face3800.gif:
回復

Alieen,

已fax銀行入數紙給你, 請確認!

回復

班長,請問還可以報名嗎?

回復

回復 #68 jojo08R 的帖子

應該可以留位...由於班長不在我幫你先預留後備先, 一有資料第一時間通知你:new25000.gif:
回復

多謝^^
回復

我需要入數+fax嗎?
回復

I had faxed the receipt la........plz check....thanks :face3800.gif:
回復

班長,請問還可以報名嗎?
回復

回復 #71 jojo08R 的帖子

Sorry!! 由於已爆班因此已無位啦, 要等下一次新班, 我會照留後備位給你, 如果有同學臨時要改期就安排你補上啦.....或者你要唔要先幫你留下班位呢??一有資料第一時間通知你...
回復

回復 #73 lkhui08N 的帖子

D班已經爆滿啦...:new36000.gif: 要等之後既新班再可以報名啦, 你需要幫你先留位嗎???
回復