百萬案例☆十多年來越百場見證會 學員獲利百萬☆ 投資課程 股票課程 股票投資 分析技巧 分析軟件  財富增值 移民資金管理 財經分析 : JOMAN心得分享 投資課程,投資分析教學、個股追蹤,趨勢單邊市應用、香港股票行業板塊、滬港通、深港通,Facebook,GOOLE, YOUTUBE分享 恆指、國企、上證、美股、創業板 ,股票投資教學 投資課程 股票課程

<3維追蹤> 期指策略班 - B

回復 #25 yptang08M 的帖子

Shan Shan will be contacting you la
回復

回復 #26 Joman 的帖子

:face3800.gif: c-fu
回復

:face4900.gif: ..... 時間問題.....
回復

我都撞左期......:face4900.gif:
回復

回復 #25 yptang08M 的帖子

:012.gif: 你好,我係其中一位班長呀珊∼ 收到你的fax喇,留左位俾你,多謝支持!! :022.gif:
回復

回復 #30 shanshan 的帖子

幅相真係妳嚟架??? :face0000.gif:
回復

回復 #31 Jupiter08M 的帖子

:face1000.gif:
回復

回復 #31 Jupiter08M 的帖子

:face4.gif: 無錯,明星相就話啫。。唔係做咩要貼人地幅相喎 :face10.gif:
回復

回復 #30 shanshan 的帖子

Thank you ShanShan 班長!:face3800.gif:
回復

多謝大家支持

請各位注意

1) 如按已留位的同學計 ; B 班已額滿

2) 如按昨日已交學費計: 仲有不多於 4個位剩

請已跟 CU-FU 傾過的及有興趣的同學, 抽時間先交學費.    

回復

回復

位位班長都係靚女:face5700.gif:
回復

回復 #37 admin 的帖子

:new30001.gif:
回復

好勁呀.....有得上期指班......可惜我未有能力學更高深既野......等根基好D先報.....
回復

已fax入數紙
回復

回復 #40 maggielee08J 的帖子

:em020000.gif: 收到喇,已留位,多謝支持∼ :em020000.gif:
回復

:new15000.gif: 今天已收到 bighammer08M 的 fax。 已留位,多謝支持∼
回復

回復 #42 shanshan 的帖子

因為我這個星期去馬來西亞玩﹐可以在22/9存錢入銀行嗎﹖多謝靚女班長及師父的安排﹗ 備注﹕ 我有一張$100 COUPON 啊
回復

回復 #35 Joman 的帖子

C-Fu. Am I on the list ? I reserved the seat before. I will pay on 16 Sep. Thanks !
回復

回復 #43 harvey_lai08F 的帖子

我們會盡量留位給你,但因報名人數眾多,我們會採取先入錢先留座的政策。 如果到時候你入了錢,而我們沒能給予你上課權利的話,我們將會退還學費。

另外,由於你有coupon,入錢時請少入$100,fax的時候連同coupon 一起fax。thanks

回復

回復 #44 William08I 的帖子

:xmas14.gif: 名單上有你的名子,已留位給你。多謝支持∼ :xmas14.gif:
回復

回復 #45 shanshan 的帖子

I asked my mum, she will bank in $3400 to HangSenBank A/C on 16 SEP, thanks!
回復

回復 #47 harvey_lai08F 的帖子

To Shan Shan, My mum banked in to HangSeng Bank a/c with $3400 today, please could you check. I will send the receipt to you by next week. Thanks
回復

原帖由 shanshan 於 2008-9-10 15:11 發表  

班長, 重有冇位留俾我...如有請通知...我會馬上入數 ...先多謝...

回復

C-FU其實之後仲會唔會再開班呀.

現在我覺得自已未夠程度上期指班

自已打算在股市和輪熊證到再練習下先增加下經驗

知道期指呢方面唔急得來

唔係話讀就會明,所以唔急住報

但又驚遲下C-FU唔再開班就無機會學了

所以想問清楚

回復