百萬案例☆十多年來越百場見證會 學員獲利百萬☆ 投資課程 股票課程 股票投資 分析技巧 分析軟件  財富增值 移民資金管理 財經分析 : JOMAN心得分享 投資課程,投資分析教學、個股追蹤,趨勢單邊市應用、香港股票行業板塊、滬港通、深港通,Facebook,GOOLE, YOUTUBE分享 恆指、國企、上證、美股、創業板 ,股票投資教學 投資課程 股票課程

查看: 5086|回復: 19

2010年 部份學員評價

多得大家持續參與

2010-2-3 下午 08-09-50.jpg
2010-3-9 上午 11-52-08.jpg
2010-3-10 下午 01-17-06.jpg
2010-3-12 上午 12-16-26.jpg
2010-3-17 下午 11-42-54.jpg
2010-3-17 下午 11-48-18-BUDDA TALK.jpg
2010-3-18 上午 10-34-48.jpg
2010-3-22 下午 11-30-09-Heyman08R.jpg
2010-3-22 下午 11-40-01.jpg
2010-3-24 下午 03-08-13-mctam.jpg
2010-3-26 上午 10-34-01.jpg
2010-3-29 下午 03-30-13+300%.jpg
2010-3-29 下午 10-14-26-new baby born.jpg
2010-3-30 上午 11-53-41.jpg
2010-4-07 上午 10-48-24.jpg
2010-4-09 下午 03-29-04+$30K.jpg
2010-4-09 上午 10-56-15.jpg
2010-4-12 下午 09-51-00.jpg
2010-4-18 下午 12-20-04.jpg
2010-4-28 下午 02-43-43.jpg
2010-4-30 上午 10-43-07-Won 40K in fall.jpg
回復

回復

回復

:victory: :victory:
回復

thankyoucfu
回復

thankyoucfu
回復

thankyoucfu
回復

thankyoucfu
回復

thankyoucfu
回復

thankyoucfu
回復

:funk: :funk: :funk:
回復

CFU,

今年最大的得著, 就係經C HING 介紹讀左3b 團體班課程.

本身沒有什麼錢, 但都想錢賺錢. 一路都是跟人, 睇報紙, 聽人買. 因本金不多, 所以都會玩下牛,熊, call 呢d 小成本, 高風險的槓桿. 試過在30000點多時買牛仔. 買完之後就日雷萬爆x, 第2日就無左自己儲蓄的大半.  之後都不感再投入股市.

直到聽到c hing 講這課程的好處, 靠什麼來投資. 當然心旭旭, 有興趣. 但係成7000課程, 好貴wa......得4堂. 得唔得啊??

同太太商討後明白投資是一生的. 經歷了金融風暴, 明白需要有預備的去面對股市的變化. 所以就報左cfu 的堂. 10g 班.

上堂後唔可以話即時變左另一個人, 但係有cfu 的一套方法, 再加上每天的分析及一班c hing 的意見及分析. 幫左我好多. 唔需要再靠消息, 聽人講. 而是有根據的去投資股票. 不再是買大小, 不再是賭博. 萬分多謝.

畢業半年的我已有本金2倍多的回報. 當然當中都有賺有loss. 但係唔再擔心, 因為學到的是一生受用. 更重要是認識到c fu. 多謝再多謝!!

:D  10g 班畢業生上

回復

CFU,

今年最大的得著, 就係經C HING 介紹讀左3b 團體班課程.

本身沒有什麼錢, 但都想錢賺錢. 一路都是跟人, 睇報紙, 聽人買. 因本金不多, 所以都會玩下牛,熊, call 呢d 小成本, 高風險的槓桿. 試過在30000點多時買牛仔. 買完之後就日雷萬爆x, 第2日就無左自己儲蓄的大半.  之後都不感再投入股市.

直到聽到c hing 講這課程的好處, 靠什麼來投資. 當然心旭旭, 有興趣. 但係成7000課程, 好貴wa......得4堂. 得唔得啊??

同太太商討後明白投資是一生的. 經歷了金融風暴, 明白需要有預備的去面對股市的變化. 所以就報左cfu 的堂. 10g 班.

上堂後唔可以話即時變左另一個人, 但係有cfu 的一套方法, 再加上每天的分析及一班c hing 的意見及分析. 幫左我好多. 唔需要再靠消息, 聽人講. 而是有根據的去投資股票. 不再是買大小, 不再是賭博. 萬分多謝.

畢業半年的我已有本金2倍多的回報. 當然當中都有賺有loss. 但係唔再擔心, 因為學到的是一生受用. 更重要是認識到c fu. 多謝再多謝!!

:D  10g 班畢業生上

回復

Thanks you c-fu!
回復

It is very helpful.  I have already introduced a good friend to join the up coming class. :)
回復

:D :D :D :D :D :D :D
回復

我又要講吓, 2010是我最不好的1年, 因為除了股市不利, 工作不順.........我之前巳經出入入,牛熊, 1個月輸哂我d a+a餐, 其實之前的心態都好像賭徒, 日日都似買大小. 還好, 2010裡最大的得著都是我朋友介紹我學習3b, 雖然而家都咪追到之前輸的, 因為我個本巳經變得很小, 但我都覺得好ok了, 因為如果唔係, 我想我連本都輸埋, 起碼而家我都有profit, 之前都有30%一個月架, 不過呢2個月, 無時間, 及無做功課所以都無咩profit. 所以, 原來勤力是最重要, 有天份, 聰明都沒用, 可惜我2樣都無, hehe, 所以更加將勤補拙啦. 還有, 在這裡很開心的是, 很多同學都沒見過, 只是我discuss group聊天, 但感覺都好像朋友, 呢個feel最令我感到意外! 及做善事的事情, 更加令人感動!! So, thank you c-fu之餘, 都要thank you 我的朋友架. haha
回復

回復

.
2010-10-16 上午 12-00-25.jpg
2010-10-20 上午 10-17-49.jpg
2010-11-5 下午 09-09-03.jpg
2010-11-5 下午 09-09-48.jpg
2010-11-5 下午 09-12-37.jpg
2010-11-8 下午 09-46-43.jpg
2010-11-16 上午 09-31-58.jpg
2010-11-16 上午 09-33-30.jpg
2010-11-18 上午 11-10-27.jpg