百萬案例☆十多年來越百場見證會 學員獲利百萬☆ 投資課程 股票課程 股票投資 分析技巧 分析軟件  財富增值 移民資金管理 財經分析 : JOMAN心得分享 投資課程,投資分析教學、個股追蹤,趨勢單邊市應用、香港股票行業板塊、滬港通、深港通,Facebook,GOOLE, YOUTUBE分享 恆指、國企、上證、美股、創業板 ,股票投資教學 投資課程 股票課程

返回列表 發新帖
樓主: acchan

<3維追蹤> 期指策略班 - D (已額滿)

Can you reserve a class E seat for me. thanks
回復

班長,我也想報下一班期指班 唔該留1 個位給我.thank you
回復

班長

請問課期約在何時 , 我想先留位 , 謝謝 !

回復

班長,唔該,我也想報下一班期指班 唔該留1 個 E 班位給我.:face3800.gif: :face3800.gif: :face3800.gif: thanks.
回復

到以家為止,已經超過60人留了期指E班的座位,如果發覺以下的清單沒有你的資料,請電66227234找陳小姐:

"aacc09T, alfee08R, aly00109T, amytsang08E, andrawat08R, annwong09S, armin6609S, ball120809R, brianchan09U, catherinec08Q, chiushupak08K, coraltse08Q, cx122209T, doris07C, ec08O, egowee08H, enson08M, eric@L08Q, ericleewh09U, evanwong08Q, fc08N, findo08Q, gy9709T, haven08R, heyman08R, hho08O, hml809T, ht08H, jessicalau09T, joekwan22109T, johnny09U, johnwkyu09T, jojo08R, jolu08P, joshua09T, karl72909S, kero08Q, kfmpkh07d, kit09T, leon09U, lkhui08N, lui08O, madlax158208G, magitcal09U, micmic08N, mik08K, n_w08Q, nemo09S, newhand08O, philiplee09T, pirep08P, rkyhk08L, rwong08R, samchan08I, sg77_alan08L, simonng08O, soon08K, taipo, uniquer08Q, vic08P, victor200509T, vince09T, wednesday09U, wingle08K, withken08Q, wongkayi08P, wujack20008R"

預計開班的時間:7月

回復

Could you reserve a seat for me. Many thanks:face3800.gif: :face3800.gif:
回復

回復 #55 acchan 的帖子

Hi Aileen...saw the name magitcal09U in ur reservation list, just want to confirm if it should be magictal09U instead?? or it's that someone else?? if that's another c hing/c jie...guess my name is missing on the list la...pls let me know...thx thx...
回復

班長,我見到有leon09U...而我系leon09t,請問可否預我一份呢
回復

班長你好

C Fu 曾提過想找更合適的課室 for 輪証班 or 期指班 , 我有以下提供 , 可能有用 www.fevaworks.com

網頁中可能找不到班房出租資料 , 但我曾收到他們出租班房的電郵 , 每個位配備快速電腦 , 可以一試吧 !

回復

回復 #57 magictal09U 的帖子

C-JEI...唔好意思打錯字, 個位係留俾你架放心....:new13000.gif:
回復

回復 #59 heyman08R 的帖子

多謝你C-HING....我上網睇下先...:face2500.gif:
回復

回復 #58 leon09T 的帖子

對唔住呀...又係我打錯字.....有留了你位啦...:new13000.gif:
回復

回復 #62 vickychan 的帖子

言重喇,班長...Thank`s
回復

回復 #60 vickychan 的帖子

好野...唔該曬班長:emm12000.gif: :emm04000.gif:
回復

班長,唔該,我也想報下一班期指班 唔該留1 個 E 班位給我
回復

班長,我都想參加,唔該,唔該可否留1 個 E 班位給我 ? 

Thanks

回復

請問班長,如何報名? JOMAN SIR說可能在10月開班的
回復

靚女班長呀 ,我等緊下一班期指班,到時唔該留一個位給我.thank you!
回復

初來報到, 多多請教~
回復

下一班何時才開呢~~~
回復