百萬案例☆十多年來越百場見證會 學員獲利百萬☆ 投資課程 股票課程 股票投資 分析技巧 分析軟件  財富增值 移民資金管理 財經分析 : JOMAN心得分享 投資課程,投資分析教學、個股追蹤,趨勢單邊市應用、香港股票行業板塊、滬港通、深港通,Facebook,GOOLE, YOUTUBE分享 恆指、國企、上證、美股、創業板 ,股票投資教學 投資課程 股票課程

打印 上一主題 下一主題

<3維追蹤>投資課程- 每 月 捉 股 攻 略 班- 5月--第9班

對! 5 or 7 呢? confirm 未。
回復

回復 #15 Joman 的帖子

請問係5月5日定係5月7日?Or未confirm?:face3800.gif:
回復

回復 #22 Joman 的帖子

咁我等一下, 吾過數住
回復

回復 #21 ronwuhk08E 的帖子

我都好想你來, 等我們安排一下.
回復

回復 #9 Joman 的帖子

我未過數, 諗住明天過, 咁若果吾係5月7日, 我咪做左孤兒仔.:face1900.gif: 有無其他日子呀. c-fu?
回復

回復 #13 bong 的帖子

唉.. 個時好白痴.. 又係買左呢d輪.. 但贏左一倍走左.. 如果願意等到尾.. 唉.. 結果... bong c hing都知啦
回復

上一堂 捉股班的股份, 今日計, 好多升左 30% 穩穩陣陣. 5月炒 mud一起 check 一下
回復

原帖由 MSH07C 於 2008-4-24 02:30 發表     yes la,  bong c-hing,  很久不見了,   飲茶是否指春茗 ?      3月有見 bor, 你貴人善忘 la.....5/5 會見到你嗎?

難d啦......

因為是weekday, 我都係大6多啦.................

回復

原帖由 Joman 於 2008-4-24 02:14 發表 BONG,   好久不見, 大家等到你發功 lor

係呀, 今年正職比較忙呀....

唔似得舊年咁呀,,,,,,,,,,,,,,,,

舊年就算係正職都無咁忙呀.....

但係都好容易做到生意額............

股市就梗加唔洗講啦....................

今年唔係呀.........

好多麻煩事呀.......

在個人而言, 今年真係無舊年咁順呀............

2008 年對好多人來說, 都是不太好呀...........

對中國政府,

對陳冠x.....................................................

真係邪,同98年1樣都係咁麻煩.......................

回復

原帖由 bong 於 2008-4-24 02:08 發表   你去嗎?????   我們好像飲茶後未有再見了........................

yes la,  bong c-hing,  很久不見了,   飲茶是否指春茗 ?     

3月有見 bor, 你貴人善忘 la.....

5/5 會見到你嗎?

回復

BONG,

好久不見, 大家等到你發功 lor

回復

原帖由 bong 於 2008-4-24 02:11 發表 舊年這個時候我就一邊開始買941輪和388輪, 同買細價股..... 到六月時候將所有細價股賣了, 除了620 .............................   哈哈哈......................................................... ...

此一年不同彼一年,哈哈.............

舊年 求其一隻細價股都有幾倍啦..................................

回復

舊年這個時候我就一邊開始買941輪和388輪, 同買細價股.....

到六月時候將所有細價股賣了, 除了620 .............................

哈哈哈.............................................................................

回復

原帖由 Alvin 於 2008-4-21 00:34 發表 強勢出現, 勿失良機

你去嗎?????

我們好像飲茶後未有再見了........................

回復

原帖由 ronwuhk08E 於 2008-4-23 16:52 發表 我5月7日才可出席呀?!

我 5月 5 日 才可出席 bor....   .

回復

回復 #9 Joman 的帖子

oh no~ 8/5先上完第四堂
回復

回復 #7 ronwuhk08E 的帖子

我同 vicky 研究一下.
回復

大勢所趨!
回復

回復 #6 Joman 的帖子

我5月7日才可出席呀?!
回復

4月19日 的 一堂, 我地全堂 選 call 輪, 達 20 隻之多.

並且 檢視了以下的 股份 及 指數. 食正升浪  

指數及指數股 :  -HSI, DOW,台指, 上証 
商品 黃金, 期油, 波羅的海指數
長債, 美匯, 歐元

重要指數股 : 005,941,2628,857,388
銀行板塊 : 939,1398
電訊板塊 : 728, 906
氣車板塊 : 489, 203
航運物流板塊 : 1919,144, 1138 2866, 753
資源  :1088, 358

下一班是 5月5 日
回復

Yes, please let me in, 5th or 7th is ok for me.
回復

Joman Sir, 我報名
回復

Hi! bbtyao,

呢一個係  <3維追蹤> 的進修班, 希望你先完成 3b 課程才再報名.

回復

強勢出現, 勿失良機 :face3700.gif:
回復